Kapcsolat

Önnek lehetősége van indoklás nélkül visszaküldeni a megrendelt terméket az átvételtől számított 14 napon belül. Mindezt megteheti a vevoszolgalat@allgo.hu-n vagy postai úton az alábbi címen.

Elállási szándékát elküldheti válaszüzenetben a rendelést visszaigazoló e-mailre, amely tartalmazza a rendelés számát és a megrendelt termékeket. Kérjük vegye figyelembe, hogy a már teljesített és postázott rendeléseket csak az átvételt és visszaküldést követően áll módunkban visszatéríteni.

Másik mód, hogy töltse ki az Elállási nyilatkozatot és küldje el vevoszolgalat@allgo.hu ra vagy postán alábbi címre.

A termékeket az alábbi címre kérjük eljuttatni:

Sáfrány Tamás
3770 Sajószentpéter, Semmelweis út 5. 2/1
Mobil: 0670 530 27 39
E-mailvevoszolgalat@allgo.hu

Az átvételt követően kollégáink meggyőzödnek a termékek sértetlen állapotáról és a vásárlás értéke visszatérítésre kerül a fizetésnél megadott bankkártyára.

További részletek az Általános Szerződési Feltételekben.

 

Bármely olyan jel, ami gyanúra ad okot, hogy a termék sérülhetett. Köteles ráírni a vezető vagy a futár kézbesítési jelentésére papíron vagy digitális formában (PDA) “A SZÁLLÍTMÁNY LÁTHATÓAN SÉRÜLT”, ha ezek a jelek látszanak. Ha nem írja rá, hogy “LÁTHATÓAN SÉRÜLT”, és ezt követően képeket mutat be a látható károkról, automatikusan elutasítjuk a jelentést.

48 óra áll rendelkezésére a termék átvételétől kezdve egy jelentés nyitására amit a rendelést visszaigazoló e-mail-re kell válaszlevélben elküldeni vagy a vevoszolgalat@allgo.hu-ra.

Az összes kért információt megtalálja a csomagolási listán, amit minden szállítmányunkhoz csatolunk. Ez tartalmazza a rendelését, a kért referenciákat, a működtetők bélyegzőit vagy azonosítóit, akik elkészítették a rendelését (check control 1 és 2).

Világos magyarázatot kell adni a lehető legtöbb részlettel. Emellett csatolja a képeket is a tárgyról a mellékletben.

 A hibás, pontatlan dokumentumok elküldése vagy azok hiánya érvényteleníti a kártérítési igény lehetőségét, és a jelentés visszavonását eredményezi.